Onderhoud en Garantie

De leveranciers staan garant voor een hoge kwaliteit van uw borstprothese. Wanneer u de volgende aanwijzingen opvolgt, blijft uw prothese het langst mooi: 

 • Bewaar de prothese in de meegleverde verpakking, wanneer u hem niet draagt. Zo voorkomt u vormverlies.
   
 • Spoel de prothese regelmatig af met lauw water en zeep en droog hem af met een zachte handdoek. Plakprotheses kunt u reinigen met een speciale vloeistof, zoals de Amoena soft-cleanser.
   
 • Pas op met scherpe voorwerpen. Wees bijvoorbeeld voorzichtig met het opspelden van broches. Ook een haal van een honden- of kattennagel kan de prothese onherstelbaar beschadigen. Een lichte beschadiging is tijdelijk af te dekken door bijvoorbeeld een pleister.
   
 • De levensduur van een prothese is gemiddeld twee jaar. De meeste zorgverzekeraars vergoeden daarom eens in de twee jaar een nieuwe prothese. Mocht u binnen deze periode veel aankomen of afvallen, dan is - na akkoord van uw verzekeraar - tussentijdse vervanging mogelijk.  
   
 • U krijgt twee jaar fabrieksgarantie op alle borstprotheses. Deze garantie is van toepassing op aantoonbare productiefouten, en zijn expliciet NIET van toepassing op onzorgvuldig gebruik.
   

Nazorg en bestellen

Wanneer u dat wilt, kan ik u twee weken na uw bezoek opbellen om te informeren of uw prothese en lingerie goed bevallen. Ik kan dan ook vragen beantwoorden en zoeken naar een oplossing voor eventuele problemen. Omdat ik vastleg welke prothese en lingerie u heeft, kunt u gemakkelijk nieuwe beha's bijbestellen. Dat kan telefonisch of per e-mail.

Heeft u een vraag?

Heeft u vragen over mijn producten, merken of mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op en maak desgewenst een afspraak in de winkel. Ik help u graag verder.