Specialist in borstprotheses

Volledige protheses

Tegenwoordig worden praktisch alle borstprotheses gemaakt van siliconen. Dit is een veelzijdig huid- en lichaamsvriendelijk materiaal, dat het vrouwelijk borstweefsel op natuurlijke wijze nabootst. Het voelt heel zacht aan, is vochtregulerend en neemt snel de lichaamstemperatuur aan. Ook is het bestand tegen crèmes, chloor en zeewater, waardoor u er makkelijk mee kan zwemmen.

Afhankelijk van de operatietechniek, eventuele fysieke klachten en uw eigen wensen zoek ik samen met u naar de best passende borstprothese. Deze zijn er in diverse soorten: 

 • Een extra temperatuurregelende borstprothese, die het lichaam vrij laat ademen.
 • De speciale lichtgewicht borstprotheses. Deze zijn 30-35% lichter in gewicht en daarom bijvoorbeeld ideaal voor de actieve vrouw en voor vrouwen die last hebben van lymfoedeem of nek- en rugklachten.
 • De hecht- of contactborstprothese. Hiervoor kunt u, indien mogelijk, vanaf een jaar na uw operatie kiezen.
 • De zwemprothese. Deze is geschikt voor de dames die heel veel zwemmen. Let op: deze protheses worden niet altijd vergoed door de zorgverzekeraar. 

Deelprotheses

Wanneer u een borstsparende operatie of een borstreconstructie heeft gehad, kan het vaak toch nog nodig zijn om een deelprothese te dragen. JOYce MammaCare heeft veel soorten en maten op voorraad. Het gebruik is ongecompliceerd en uw lichaam is weer in balans!

Merken protheses

Omdat iedere vrouw anders is, biedt JOYce MammaCare borstprotheses aan van de volgende merken:

Passende borstprothese

"Een borstoperatie is zeer ingrijpend. Na zo’n operatie kost het tijd en energie om weer te kunnen genieten van het leven en een positief zelfbeeld te krijgen. Het dragen van een goed passende borstprothese kan daarbij helpen, ook vanuit medisch en emotioneel oogpunt. De prothese geeft vertrouwen en helpt mee om je weer vrouw te voelen."

 • Bij Joyce vind ik altijd mooie lingerie & badmode, de collectie wordt continu aangevuld en vernieuwd. Bovenal een super service!

  Ellen - Oud-Beijerland 
  
 • De deskundigheid en het enthousiasme van Joyce zorgen dat ik altijd blij en met een goed gevoel weer naar huis ga.

  Alie van der Poel 
  
 • Na een zoektocht in mijn directe omgeving heb ik eindelijk een adres gevonden met voldoende keus en prima advies. Sinds 2013 mijn vaste adres voor bad- en ondermode.

  Babette Huijbregts 
  